Anbefalinger / Kommentarer

Her kan du se et udkast af tidliger elever der har taget kørekort hos mig

Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos Henrik, for jeg har følt mig rigtig tryk i hans nærvær, og så har jeg desuden også bestået køreprøven i første forsøg!

Thomas H. 24 April 2011

Jeg kom fra en anden køreskole og har derfor ikke haft teori hos henriks køreskole. I praksis synes jeg, at jeg lærte noget nyt hver dag og vi gik et skridt videre efter som jeg udviklede min kørsel og blev bedre.

Josefine 3. april 2011

Jeg kan varmt andbefale Henriks Køreskole,de er meget seriøse og påpasselige med deres undervisning både med teori og kørsel.Jeg er 57 år og bestod første gang. 21/2 2011. B.Gammelgaard.

Børge Gammelgard 1. marts 2011

Ris/Ros. Jeg kan ikke finde noget at kritisere,men en masse ros,til Henrik Hansen og Erik Thingaard de er meget seriøse og har en dejlig humor ,når man blander det får man en undervisning som er 100%.Enten man er 17 eller 57 år så hænger det bare ved, de er meget påpasselige med at alle er med og forstår både teori og kørsel. Jeg kan varmt andbefale Henriks Køreskole.Jeg er en årgang 1953 og bestod teori og køreprøve første gang. B.A.G. Aalborg"

Børge 27. februar 2011

Jeg kan med fem stjerner varmt anbefale Henriks Køreskole! Henrik tager sit arbejde seriøst, og han gør sit allerbedste for at lære en at blive en god billist. Han er en humoristisk mand med god forståelse for andres personlighed/væremåde. Han tager sig god tid til at lære folk de enkelte ting, og har man svært ved noget - "Så prøver vi bare igen". Jeg startede på kørekort d. 06/04, og mindre end to måneder efter, altså d. 01/06, sidder jeg med et kørekort i hånden. Så hvis du søger en seriøs, professionel køreskole med sans for humor, så er det Henriks Køreskole, du skal vælge!

Julie Mortensen 1. juni 2011

Jeg anbefaler klart Henriks Køreskole. Henrik går meget op i sit job og i at eleverne bliver stjernebilister. Når man sætter sig ind i bilen hos Henrik, føler man sig godt tilpas og der er en sjov og hyggelig stemning. Bilen er jo selvfølgelig i toppen og det er Kørelæreren Henrik også. Jeg er jo så selvfølgelig bestået d. 1/7 og jeg kommer helt til at savne mine køretimer med Henrik, som jeg mener er Danmarks bedste Kørelærer. 5 stjerner, helt klart!

Anja Busted 2. juli 2011

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at da jeg mødte op til min første køretime, var jeg dybt nervøs. Men det var ikke nogen hindring, tværtimod, og i løbet af nogle minutters snak med Henrik var nerverne som forsvundet sporløst. Det er en evne som denne, der, for mig, betyder utrolig meget, for jeg mener det er vigtigt, at man både føler sig tryg ved sin kørelærer, men også bag rattet. Og det er den slags tryghed som Henrik er utrolig dygtig til at skabe.
Henrik tager sit job dybt seriøst, hvilket man mærker på undervisningen, men han er samtidig også en munter sjæl som gerne kommer med en joke eller to, når man er ude og køre - hvilket også gør, at man føler sig super godt tilpas i både Henriks nærvær, men også bag rattet.
Derudover gør Henrik også meget ud af, at man bliver en dygtig bilist, og han lægger meget vægt på detaljerne, så man bliver i stand til at udføre en perfekt kørsel. Og som han selv siger, så "er det altså bare bedre med nogle lækre detaljer", og det kan man da kun give ham ret i.
Med hensyn til planlægningen af køretimer, så gør Henrik meget ud af, at man i fællesskab bliver enige om nogle tidspunkter man kører på, hvilket altså vil sige, at man kommer ud at køre på forskellige dage og tidspunkter, alt efter hvad der passer ind i ens hverdag - dette er super godt, mener jeg, da man får en del mere ud af at køre, når der både er lidt, men også meget trafik!
Alt i alt vil jeg give Henriks Køreskole 5 ud af 5 stjerner, da Henrik lever op til alle de krav, han sætter for sin køreskole, og da man ikke blot får et kørekort ud af undervisningen, men også en masse vigtig viden og kunnen, som man kan bruge igennem hele livet.
Jeg kan i hvert fald kun sige, at jeg er mere end 100% tilfreds med den undervisning og behandling, jeg fik hos Henriks Køreskole. Og jeg vil klart anbefale folk, at tage kørekort

Astrid Christensen 16 August 2011

At vurderer en køreskole er ikke nemt da de flest jo kun kommer til at prøve at tage kørekort et sted,. Men jeg kan dårligt forstille mig det kan gøres bedre ind hos Henrik’s køreskole,

f.eks. havde jeg svært ved at lærer at parallel parker, han var go til at finde en metode som passede mig bedre, ind den mest anvendte

Henrik’s Køreskole vi lander på 5/5

Leon roderick 28 Okt. 2011

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos Henrik. Teorilektionerne var rigtig lærerige og Henrik fik meget af teorien med i køretimerne. Henrik går meget op i, at man ikke får fravær fra skolen og det var jeg rigtig glad for, da jeg går i 2.g på Nørresundby Gymnasium. Hver køretime starter på det sted, som køreprøven starter, så man følte sig rigtig tryg ved det sted også til prøven. Henrik har også meget humor og er forstående hvis man har en træls dag, da han får en op under kørelektionen. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, så jeg vil klart anbefale Henrik.

Anna Juul 30 Oktober 2011

"Henrik er en super kørelære som kan stærkt anbefales. En mand der er ærlig, elsker humor og gør timerne til en "leg"!
Jeg ville mene at Henrik er den rette kørelære for enhver, da Henrik forstår at få en til at føle sig tilpas, forståelig overfor en og ens situationer. Men Henrik er selvfølgelig også seriøs og kontant omkring kørslen, og hjælper en gennem tykt og tyndt :-)."

Jonas Rommedahl 1 November 2011

"Jeg har haft et kort, men meget positivt bekendtskab med Henrik, da jeg skulle op op generhverv af kørekort. Henrik er med sin humor og sit gode humør god til at få én til at føle sig tryg og få nerverne i ro - og samtidig er han meget kompetent og sørger også for at give råd med på vejen selv efter køreprøven. Det har været en meget positiv oplevelse, så han får min varmeste anbefaling."

Kirstine 5 december 2011