Anbefalinger / Kommentarer

"Jeg har nu efter 2 måneder, taget kørekort hos Henrik. Det har været en god oplevelse både teori og praksis. Jeg synes Henrik var rigtig til at give mig ansvaret når jeg havde køretimer, så jeg følte jeg var "rigtig" billist, det gav god selvtillid. Iøvrigt synes jeg det var rigtig dejligt at man var fri stillet i forhold til selv at kunne vælge køretidspunkter, på den måde kunne det passe ind med skolearbejdet:-)"

Joachim 5 Januar 2012

"Så har jeg fået kørekort og det kan jeg da kun takke en mand får, nemlig Henrik. Han har været med til at rykke mig op på et niveau, hvor jeg følte at jeg var 100% klar til at være ægte trafikant. Henrik er rolig, forståelig og så giver han noget selvstændighed til dig som elev, så du føler dig tryg med at køre bil. Det er vigtigt. Jeg har kan derfor varmt anbefalde Henriks Køreskole til andre kommende trafikanter. Både det teoretiske og praktiske har jeg været yderst tilfreds med og så kan man sige jeg fik hvad jeg kom efter, nemlig KØREKORT! Så topkarakter herfra:)"

Jacob skaarup Andersen 10 Januar 2012

Har haft meget glæde af Henriks køreskole. Det er et intens program hvor man får sit kørekort hurtigt sammenlignet med andre steder. Henriks Køreskole ligger stor vægt på at køretimerne er UDENFOR skoletiden, hvilket har været en stor gavn. Man lærer hurtigt, nemt og sjovt i selskab med Henrik, og så kører man Nordjyllands flotteste skolevogn

Sandy 29 Januar 2012

"Startede med at tage kørekort hos Henriks køreskole den 1. Februar og er har bestået køreprøven i dag den 23. Marts i første forsøg. Han er rigtig dygtig kørelære og man føler sig godt tilpas når man kører med ham - der er god stemning i skolevognen, smil og humor sammen med det seriøse.
Alle mine kørelektioner har været efter skoletid. Der har været meget flexibilitet gennem hele forløbet, når køretimerne skulle planlægges fra gang til gang, hvilket især er et rigtigt plus når man studerer.
Teoriundervisningen har kun været en positiv oplevelse - rigtig sød og formidlingsdygtig lærer.
Jeg vil helt klart anbefale Henriks Køreskole!

Camilla 23 Marts 2012

Jeg startede også med at tage kørekort hos Henriks Køreskole den 1. feb og her 2 mdr senere er jeg indehaver af et kørekort.
Jeg kan helt sikkert anbefale at tage sit kørekort hos Henrik, da man lære at køre bil af en professionel mand, der virkelig kan sit kram.
Han har humor og let til smil, samt han er en god menneskekender, hvilket hjælper en, når man skal igennem forløbet med at tage kørekortet. Det har for mig også været en personlig rejse, da man lærer noget om sig selv i sådan et forløb.
Derudover har teoriundervisningen også været yderst god og med et dejlig åben forum til alle slags spørgsmål og god stemning.

Generelt har de to måneder fløjet af sted og været en dejlig positiv oplevelse og endt med et godt resultat - mit kørekort :)

Jeanet 30 Marts 2012

Jeg startede med, at tage kørekort hos Henriks køreskole d. 1. februar og bestod både min teoriprøve og min køreprøve i første forsøg.
Jeg er rigtig glad for, at have taget mit kørekort hos Henrik, da han er en god menneskekender, hvilket har gjort det væsentlig lettere for mig, at tage kørekort. Desuden er han rigtig god til, at give en redeskaber, som hjælper en under forløbet, han kan sit kram og så han han humør, hvilket blot er med til at gøre køretimerne endnu bedre.
Under mit forløb hos Henriks Køreskole har jeg udviklet mig på andre punkter end blot det, at blive bedre til at køre bil. Jeg har set mange nye sider af mig selv, jeg er blevet mere selvstændig og så tror jeg også mere på mig selv. Alt dette blot ved, at tage kørekort hos Henriks køreskole.
Jeg vil derfor gerne anbefale Henriks Køreskole til dig, som skal til at tage kørekort - Jeg lover, at du ikke bliver skuffet :-)

Henriette 28 April 2012

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Henriks køreskole. Han er en rigtig god kørelærer som virkelig kan lære dig at kører bil og han er virkelig god til at forklare og vise dig hvordan tingene skal gøres. Hvis du vil have en god oplevelse når du tager kørekort så tag dit kørekort hos ham.
Du for rigtige gode køre/teori-timer hos Henriks køreskole.

Jacob Møller Christensen 9 Maj 2012

Jeg startede med at tage kørekort ved Henriks køreskole d. 1 marts. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Jeg erhvervede mit kørekort d. 10 maj!

Ja, jeg kunne ikke have en anden eller bedre kørelære end Henrik! Derfor kan jeg varmt anbefale Henriks Køreskole til dig, som skal i gang med at tage kørekort.

For mig var det yderst grænseoverskridende at skulle køre ude på vejene. Jeg troede ikke på mig selv, og derfor var bange for at ville komme til at være skyld i en ulykke. Efter første køretime følte jeg der var laaaang vej til jeg stod med mit kørekort.

Du kører med den samme kørelærer til hver køretime, og har den samme teorilærer til teoriundervisningen hvilket giver rig mulighed for bedst mulig udvikling. Dette gav en følelse af tryghed, da der var stabilitet ift. dette.

Som tidligere skrevet, er Henrik en menneskekender. Henrik støttede mig 100% gennem hele forløbet og var yderst lydhør. Hvis der var det mindste, så kunne jeg have en åben dialog med Henrik omkring mine frustrationer. Derfor kom jeg hurtigt til at stole på Henrik, da han gav sig tid til at lytte. Samtidig tager han også en alvorligt og udviser forståelse for hvilke situationer man nu end måtte være i, hvilket bidrager til et godt og professionelt samarbejde.

Derudover fokuserer Henrik rigtig meget på det positive, hvilket gjorde at jeg fik følelsen af at jeg godt kunne og hans mentalitet smittede af på mig. Henrik er også en mand med humor, hvilket gjorde køretimerne afslappende.

Henrik er også en perfektionist (går op i kvalitet) og utrolig professionel, hvilket gav mig følelsen af, at når jeg engang ville få mit kørekort, var jeg rigtig godt klædt på til den fremtidige udvikling som bilist.

Lisette Andersen 29 Maj 2012

Jeg startede med at tage kørekort hos Henrik den 4. april 2012 og bestod køreprøven den 31. maj 2012. Det har været 2 lærerige måneder. Henrik er en utrolig dygtig kørelærer, der går meget op i, at man har det godt. Han er altid glad og han gør i hvert fald sit til, at man kan føle sig tryg. Efter at have kørt med Henrik, så er jeg blevet meget mere selvstændig og selvsikker. Jeg kan klart anbefale Henriks Køreskole. Både det teoretiske og praktiske har været en positiv oplevelse, og til dem som studerer, så er Henrik rigtig fleksibel med hensyn til at aftale tider, så du ikke får fravær.

Karina kragh Jensen 5 juni 2012

Jeg vil sige jeg har haft en fantastisk oplevelse, med at tage kørekort ved Henrik. Han er utrolig dygtig til at sætte sig ind i, hvordan hver enkel elev får mest ud af køretimerne. Jeg havde forestillet mig at det ville være rigtig træls og kedligt at tage kørekort. Men somsagt har det været en kanon oplevelse. En køreskole jeg klart kan anbefale til alle!

Tobias 29 November 2012

Har netop bestået køreprøve, og kunne ikke være gladere for mit valg af køreskole. Henrik var rigtigt god til at få mig ned på jorden når nervøsiteten tog over. Kommer helt til at savne at kører med ham, da man altid er sikret et godt grin og altid går fra bilen med et smil på læben.
Mvh.
Mikkel Andersen 13 December 2012