Anbefalinger / Kommentarer

Bestod netop min køreprøve i går, den 3. januar, og jeg startede med teoriundervisning d. 7. november, så det tog lige knap 2 måneder at få kørekortet hos Henrik. Var rigtig glad for mit valg af køreskole, da han er rigtig god til at forklare tingene, så det bliver nemmere at forstå. Har haft en rigtig positiv oplevelse i de sidste to måneder, med hensyn til at tage kørekort. Henrik er rigtig god til at få en ned på jorden og til at tage det roligt inden prøven, havde rigtig svært ved at ligge nervøsiteten fra mig, men det hjalp utrolig meget at den prøvesagkyndige var så rolig og fik en til at forstå, at man skulle prøve at tage det som en hel almindelig køretime og slappe af. På trods af nervøsiteten bestod jeg alligevel køreprøven i første forsøg, så det var helt klart et skulderklap jeg kunne tage med mig videre! Tak til Henrik :-)"

Louise Borg Schmidt 4 januar 2013

jeg syntes det har været rigtig godt at tage kørekort ved Henrik. Han følger meget i med hvad man ellers laver og hvordan man ellers har det. Det har været en rigtig fornøjelse at køre med ham. "

Kim Holst Andersen 7 Januar 2013

Jeg kan helt klart anbefale Henriks Køreskole til alle der vil erhverve sig et kørekort. Det har været et rigtig spændende og sjovt forløb at tage kørekort hos Henriks Køreskole. Henrik er super dygtig til sit arbejde, han har altid et højt humør, og han er super god til at lære fra sig. Jeg er sikker på at jeg ikke kunne have valgt et bedre sted at tage kørekort!! Det har været en fornøjelse :-)"

Celine 7 januar 2013

"Fik mit kørekort den 25. februar, og det har været en fornøjelse. God opmærksomhed fra kørelæren samt god kommunikation hele vejen igennem gjorde det hele til en god oplevelse.
Henriks køreskole kan anbefales :)"

Mikkel 8 Marts 2013

Henriks køreskole har været en fantastisk oplevelse! Der er masser af konstruktiv kritik som vil hjælpe dig rigtig godt på vej, og man kan virkelig mærke, at der ønskes én det bedste. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg hos Henriks køreskole - det er hurtigt og det er nemt, for ikke at snakke om nogle yderst underholdende køretimer. Du føler dig tryg i bilen og lærer at være selvsikker og selvstændig. Det er en vidunderlig og forstående kørelære, som tager hensyn til dig, hvis du har en dårlig dag. Henriks køreskole går meget ind for præcision og detaljer – dette har gjort det enormt let for mig at færdes ude i trafikken. Henriks køreskole kan i højt grad anbefales. På trods af alt det seriøse, finder man ud af, at det kan være sjovt at tage et kørekort. Du kan være sikker på at få en fantastisk dygtig og frisk kørelære, et kørekort og masser af selvtillid ude på vejen – og som bonus får man selvfølgelig også lov til, at køre i en lækker bil!"

Maria chea 7 Maj 2013

Oplevelsen ved at tage kørekort hos Henriks Køreskole har været utrolig god. Det er et meget intenst forløb, som varer cirka halvanden måned, hvis alt går som det skal. Henrik har været en alletiders lærer, som blandt andet lægger vægt på selvstændighed i bilen. Det vil sige, at hvis man for eksempel er ude og øve højresving, så guider han en utrolig meget i starten, så man virkelige får det indunder huden, og til sidst siger han blot, at man skal dreje til højre. Dette er virkelig god træning, så man selv bliver opmærksom på placering, orientering osv.. En anden ting, som jeg gjorde udslaget til, at jeg valgte Henriks Køreskole, var det faktum, at man tilrettelægger køretimerne, så de passer en bedst muligt. Det vil sige, at hvis du går meget op i din skolegang, kan du få tilrettelagt køretimerne således, at du får minimalt fravær. Det lykkedes mig, blot at få en enkelt lektions fravær!
Hvis du overvejer at tage kørekort, hvor der lægges vægt på selvstændig og minimalt fravær, kan jeg varmt anbefale Henriks Køreskole - og så er det jo en utrolig lækker Mazda 6, man får lov køre i!"

Casper Pilgaard 27 Maj 2013

En rigtig god køreskole jeg kan anbefale. Han er rigtig god til at lære fra sig. Han er en god, sød og god person. Så kan ikke sige mere end vælg ham når du skal have dit kørekort."

Mikkel Padkjær 29 Oktober 2013

"Har haft et helt igennem fantastisk forløb ved Henriks køreskole. Han er en utrolig dygtig underviser, der formår at tilpasse køretimerne både praktisk i forhold til tider og på læreformen, så de passer til de enkelte elever. Kan kun sige positive ting om mit forløb."

Mikael Andersen 18 December 2013

Jeg påbegyndte kurset hos Henriks køreskole halvanden måned før, jeg fyldte 18. Jeg bestod teori i første hug, og jeg bestod også køreprøven i første hug. Henriks køreskole fortjener intet andet end gode anmeldelser. Han er meget imødekommende, og selvom der er stort fokus under kørsel, laver han stadigvæk sjov, så man ikke bliver alt for anspændt - man slapper helt af, når man kører med ham. Han går op i perfektion, og hvis jeg ikke havde lært at udføre diverse ting til punkt og prikke, så var jeg formodentligt ikke bestået køreprøven første gang. Forløbet er hurtigt, teorien fungerer, og Henrik lærer super godt fra sig! "

Simon Rank Larsen 19 December 2013

"Et fantastisk forløb. Henrik er god til at tilpasse kørertimerne praktisk og hvis man er i tvivl med noget, er han altid klar med et smil og svar. Han er rigtig god til at få folk til at slappe af og fjerne nervøsiteten der lure omkring hjørnet. Ja, der er kun positive ting at sige om ham! Kan klart anbefale Henriks Køreskole til alle der vil have kørekort. Det er Aalborg/Nørresundbys bedste køreskole!"
Michelle Færch 30 December 2013