Anbefalinger / Kommentarer

"Kort, godt og præcist forløb. Jeg har fået mit kort idag, præcis 2 mdr efter jeg begyndte til teori. Henriks perfektionisme gavner en i mange tilfælde, og kunne mærke til min køreprøve at jeg følte mig sikker og rutineret fordi man har så mange køretimer hver uge. Man bliver "vant" til at køre bil, før man egentlig har kortet, når forløbet er så intenst bygget op. Super køreskole!"
Camilla 6 januar

"Henriks køreskole er en topprofessionel køreskole!
Teorien er helt i top.
Kørelæren er den bedste i hele byen.
Forholdene er også helt i top. - Henriks køreskole tilpasser sig både din skole og arbejde."


Jacob Kobberrød 13. januar 2014"Henriks køreskole er en super god køreskole. Det er muligt at passe køretimerne efter eget ønske, og så er der plads til humor. "


Anna Beate Holst 28. januar 2014


"Et super og hurtigt forløb. Henrik formår at tilpasse kørertimerne efter ens hverdag, hvilket passer perfekt til en studerende. Jeg fik en masse gode råd, som jeg også kan bruge i andre sammenhænge end kun det at tage kørekort. Han er ærlig, giver konstruktiv kritik, har altid et højt humør og en joke i ærmet. Det er tydeligt, at han vil en det bedste! Jeg vil bestemt anbefale Henriks køreskole, tak for det hele, og tak for rundturen i Friisparkeringcenter. Den oplevelse skal jeg nok få brug for!.. "


Eva 3. marts 2014


"Henriks køreskole er simpelthen det bedste sted at vælge hvis man går og tænker på at få sig et kørekort! Den måde hele forløbet er planlagt på, hvor teori og praksis følges ad, det et super dejligt. Du vil også få en kørelære som går ind og lærere dine læringsbehov individuelt at kende, så du får mest muligt ud af det hele. Og pris mæssigt er det en god pris der er tale om. Henrik ønsker ligeså meget at du består og det kan man virkelig mærke, at han ikke bare er der men at han virkelig gør alt for få dig igennem forløbet og bestå. Og bonus er selvfølgelig at gå æren af at køre hans fede bil, som lige gør det hele lidt sjovere! :-D Godt humør og en genial humor er også hvad du er så heldig at få med i dit forløb.. Så alt i alt er det et valg jeg er super glad for at have taget, da jeg besluttede mig for at tag mit kørekort hos Henrik :-)"


Helena Kruse 5. april 2014


"Super nemt og hurtigt forløb ved Henriks Køreskole. Der blev samtidig taget hensyn til skolen, så jeg ikke fik fravær for mine køretimer, da det forgik efter skole(efter mit eget valg)
Man får en ærlig evaulering efter hver køretime og man har derfor noget at arbejde videre med.
Jeg kan kun anbefale folk at vælge Henriks køreskole. Jeg havde kun gode erfaringer "


Kristine Antonsen 23. maj 2014


"Super fin køreskole, hvor der bliver taget hensyn til dine skole/arbejdstider.
Henrik er rigtig god til at lære fra sig, rigtig flink og altid klar på jokes mm.
Jeg selv bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Kan klart anbefales :-)"


Mikkel Emanuelsen 20. juni 2014

"Virkelig en god køreskole. Henrik går virkeligt op i sit arbejde og man kan mærke at han brænder for det. Han ruster en godt til køreprøven, så man føler sig selvsikker. Hans gode humør gør det hele meget bedre. Han er god til at tilpasse kørelektionerne med ens arbejde, selvom man måske har sent fri. Man udvikler sig meget fra start til slut. Kan kun anbefales."


Dan 22. september 2014

"Super dejligt sted at tage kørekort. Et hurtigt forløb med god teorilærer og fantastisk kørelærer! Er man ikke i godt humør før man starter, så er man det i hvert fald bagefter!! Vil varmt anbefale Henriks Køreskole!"

Nanna Bluhme 25. september 2014

"Det har været en fornøjelse, at tage kørekortet hos Henrik! Det har været et fantastisk og kort forløb, hvilket har virket meget effektivt. Han lærer utrolig godt fra sig og er god til at få en ned på jorden, hvis man er nervøs. Der er seriøsitet, men også plads til sjov og spas. Han er også meget god til at planlægge køretimerne ud fra, hvornår man selv kan køre. Jeg kan klart anbefale Henriks køreskole! "


Helin Sindi 9. oktober 2014

"Henrik er skide sjov at køre med, men går også meget op i at man gør sit bedste og på den måde godt rustet til køreprøven. Det bliver forventet noget af en, og hvis man laver fejl så er han rigtig god til at få en videre så man lærer af det og bliver bedre. Derudover er det også super fedt at forløbet er så hurtigt.
Vil til hver en tid anbefale Henriks køreskole! Ps. Bilen er også såååå lækker! Helt træt af at jeg ikke skal køre i den mere! "

Henriette Pedersen 21. oktober 2014

"Rigtig god køreskole! God og grundig indlæring af tingene, og god forberedelse til teoriprøven og køreprøven. Kan klart anbefales! "

Ann Rishøj Jensen 13. november 2014

"Super fin køreskole, med styr på tingene. Henrik formår at ligge kørelektionerne således, at det ikke går udover skole og/eller arbejde. Ligeledes var teoriundervisningen også top - og desuden super hyggelig og sjov.
Jeg bestod begge prøver i første hug, og er super tilfreds med både teori- og kørelærer "

Anne Kassner 17. november 2014

"Rigtig god køreskole! Henrik er god til at sørge for at dine køretimer passer ind i dit skema med hensyn til skole og arbejde. Henrik sørger for at du husker de fejl du har lavet, hvilket gør at du husker på dem derefter og lærer at håndtere situationerne korrekt efter. Derudover er det en hurtig process og du får kortet på ingen tid. Alt i alt er det en fantastisk køreskole! Vil klart anbefale den til andre! "

Stephanie Lyager 27. november 2014

"Virkelig en god Køreskole, Henrik er god til at lære fra sig. Han er er god til at få køretimerne til at passe ind i ens skole eller arbejde, og hvis man er forhindret, så få dem flyttet igen.
Er så glad for jeg tog kørekort ved Henriks Køreskole! :)
Kan kun anbefales!!!"

Magnus 1. december 2014